Oltuamme yhden yön mökillä meidän piti valitettavasti palata jo lauantai iltana takaisin Lappeenrantaan, koska olimme ilmoittautuneet sunnuntaiksi kansainväliseen koiranäyttelyyn Kotkaan. Etukäteen vähän jännitimme, miten Nuusku liikkuu sen jälkeen, kun se on saanut mökillä juosta ja revitellä mielensä mukaan, mutta hyvinhän se liikkuminen kuitenkin sujui, melkeinpä paremmin kuin Haminassa. Nyt sai oikein ottaa juoksuaskeleita Nuuskun kanssa eikä hiekassakaan ollut mitään kivoja tyttöjen hajuja aiheuttumassa jarruttelua. Tuomaritäti oli kuitenkin hyvin tiukka ja tällä kertaa menestys ei ollut kummoista, vaan meidän oli tyytyminen arvosanaan Hyvä. Kotiin tuomisiksi saatiin ihana Stella-tyttö, joka on meillä nyt hoidossa parisen viikkoa.

Tuomari Annukka Paloheimon arvostelu Nuuskusta:

Kookas, kevytrunkoinen. Hyvät mittasuhteet. Sopiva luusto, tiiviit käpälät. Riittävä pään voimakkuus. Hyvä purenta. Etukulmaukset niukahkot. Hännänkiinnitys saisi olla hieman korkeammalla. Liikerata saisi olla pidempää. Hyvä selkä. Huolella esitetty”.

Säkäkorkeudeksi mitattiin 41cm, mutta Nuuskun asento mittaukset aikana oli ehkä hiukan kalteva, joten sentin tai pari tuosta voitaneen vähentää...