Ensimmäiset viralliset kuulumiset blogiin! Kesä on jo pitkällä ja kotisivujen sekä kuulumisten päivityksestä on luvattoman paljon aikaa. Pitää siis ihan muistella, mitä kaikkea sitä onkaan tapahtunut sitten edellisten kuulumisten...

Nuusku täytti 20.5 kolme vuotta, kylläpä aika menee nopeasti! Synttäreitä juhlittiin pieni muotoisesti ihan vain kotosalla.

Meillä oli jokin aika sitten pieni Hippu-staffordshirenbullterrieri neiti hoidossa muutaman päivän ajan. Ikää tyttösellä oli kolmisen kuukautta. Ensimmäisenä iltana Nuusku jaksoi vielä leikkiä Hipun kanssa, mutta sen jälkeen pienet pentuhampaat alkoivat tuntua ilmeisesti liian teräviltä. Mukava oli kuitenkin saada vähäksi aikaa pieni pentu taloon helpottamaan pentukuumetta. Kuvia ilmestynee kotisivujen kuvagalleriaan piakkoin.

Muutenpa kevät onkin kulunut meiltä ihmisiltä lähinnä töiden merkeissä sekä kesälomaa odottaen ja suunnitellen. Nuusku pääsee nimittäin ihan pian pariksi viikoksi tuttuun hoitopaikkaan Kerimäelle Lukan ja Tanhun luokse, kun äiti ja isukki ottavat suunnan tällä kertaa kohti Kreikkaa. Kahden viikon aikana olisi tarkoitus valloittaa Ateena, Naxos, Santorini, Kos ja Kalymnos. Jännityksellä ja mielenkiinnolla reissuun lähdetään, toivottavasti päästään hengissä sekä hyvissä sielun ja ruumiin voimissa takaisin koti-Suomeen. Jos aikaa ja energiaa riittää, voisi jonkinlaista matkakertomusta ilmestyä blogiin jossakin vaiheessa. Mutta ei siis kannata ihmetellä, jos kesäkuussa ei blogi päivity pariin viikkoon.