Ja niin ollaan takaisin koto-Suomessa! Matka meni erinomaisen hyvin, ihanaa oli ja kaukokaipuu sekä into matkailuun kasvoi entisestään! Milloin uudestaan?

Nuusku oli viihtynyt hoitopaikassaan Kerimäellä myös erittäin hyvin ja oli poika ilmeisesti osannut myös käyttäytyä ;) Iloinen ja rentoutunut sekä salskea nuori mies sieltä pois haettiin keskiviikkona, Nuuskulta oli vähän ylimääräistä vararavintoa hävinnyt vyötäröltä, kun oli pari viikkoa saanut juosta, juosta ja juosta... joten poika on nyt aika atleettisen näköinen :) Korvatkin ovat taas kunnossa, mutta turkki on vielä entisellään, karvaa lähtee edelleen paljon ja mustasta manttelista ei voi kun unelmoida.

Muutenpa ei ihmeitä tänne kuulu, koti oli pysynyt kunnossa ja takapiha suorastaan rehotti, kun oli saanut pari viikkoa olla hoitamattomana. Sen verran ikävä jäi Kreikan ruokia, että heti ensimmäisenä ateriana syötiin kreikkalainen salaatti, paahdetun patongin ja tsatsikin kera. Seuraavana päivänä vuorossa oli, yllätys yllätys, kana souvlaki grillistä, johon kokeilin lentokentältä ostamaani valmista souvlaki mauste-mixiä. Ihan ok, ehkä vähän enemmän makua olisi saanut olla. Pitää yrittää jossakin välissä koittaa saada kirjoitettua jonkinlainen matkakertomus, vähän niinkuin itselle muistoksi ja muille kenties avuksi, jos samanlainen island hopping- matkailu kiinnostaa.