Eilen saapui postissa säkki uusia nappuloita Nuuskulle. Kokeillaan nyt sellaista merkkiä, kun Orijen, sisältää 70% lihaa ja loput hedelmiä ja kasviksia ja katsotaan, onko minkälainen vaikutus kekkuliin. Hieman epäilin nappuloiden maistuvuutta, kun luin sisällysluetteloa: karpaloita, mustia viinimarjoja yms. Hyvin ovat kuitenkin uponneet! Nappulat eivät sisällä siis lainkaan viljoja, eli vehnää, maissia, riisiä tms. täyteaineita, mitä nappulat yleensä sisältävät. En tiedä kuvittelenko, mutta minusta Nuuskun turkki on saanut takaisin kiiltoaan sen jälkeen, kun aloimme antaa lohiöljyä. Karvaa lähtee jonkin verran, varsinkin kun enemmän silittelee ja rapsuttelee. Korvat putsasin viimeksi reilu viikko sitten maanantaina ja sen jälkeen ei ole löytynyt yhtään töhnää, jospa se siitä! Jes!

Isäntäväki sai vihdoin ja viimein aikaan aloittaa yläkerran toisen makuuhuoneen remontin. Tapetit ja listat on nyt revitty irti ja yhteen seinään laitoin tänään pohjamaalin. Nyt odotellaan, että posti toisi vielä tapetit. Toivottavasti ne saapuisivat tällä viikolla, yläkerta on kuin pommin jäljiltä ja pikkupikkurakosista pitää pujotella, jos haluaa parvekkeelle, vaatehuoneeseen tai yleensäkään yhtään mihinkään yläkerrassa.

Mitäs vielä... lämmintä on taas riittänyt ja ollaan käytetty Nuuskua uimassa ja kahlaamassa järvessä. Vapaaehtoisestihan poika ei järveen mene, mutta ruoan perässä minne vain. Nappuloita kun heittelee järveen, niin ihan "mielellään" niitä sieltä noutaa. Mutta tassut kun irtoavat pohjasta, niin äkkiä pitää ottaa taas suunta kohti rantaa. Rannalla sitten hepuloidaan ja juostaan kahdeksikkoa ja piehtaroidaan maassa, kummasti sitä virtaa löytyy, kun käy välillä vähän viilentymässä.