Pitääpä kirjuutella vähän kuulumisia pitkästä aikaa! Käytiin nimittäin viikonlopun vietossa Torsansalossa ja kylläpä oli mukava laskea Nuusku irti pitkästä aikaa! Itseämme ja varmasti Nuuskuakin rasittaa, kun ei koiraa voi pitää vapaana oikein missään ilman pelkoa petoeläimistä, autoista, junista, toisista koirista... joten mökillä vapaudesta otetaan ilo irti ja hihna unohdetaan pois käytöstä koko viikonlopuksi.

1248278311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaikka ympärillä on metsää, niin poika pysyy mökin pihassa, joten ihan huoleti voi Nuuskun kanssa olla. Saunassakin voi käydä ihan huoleti ja poika tutkii mökin ympäristöä sen aikaa itsekseen tai kuten nyt tänä viikonloppuna, nukkuu tyytyväisenä mökissä touhuttuaan koko päivän ulkona vapaana. Se se on vasta koiran elämää! Kun emäntä pesi mattoja ja isäntä autoa, niin Nuusku otti silloinkin rennosti torkkuen kuistilla ja nauttien auringon lämmöstä.

1248278693_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan metsässäkin kävimme toki samoilemassa ja kanttarellestämässä ja Nuusku liikkui tuttuun tapaansa välillä mukana ja välillä omia teitään. Ajohaukkua emme tällä kertaa kuulleet. Yhtään emme huolestu, vaikka Nuuskua ei näkyisi varttiin missään, sillä aina poika on takaisin tullut. Alkuviikon pari ensimmäistä päivää on mennyt täysin akkuja ladatessa ja nukkuessa, eli mukavasti ottaa voimille tuollainen viikonloppuvapaus! Tosi kiva juttu, kun beagleäkin voi pitää vapaana, ilman että se ottaa ritolat samantien ja sekin on ihan huippujuttu, että beaglekin voi osata luoksetulokäskyn 100% varmuudella! Jopa navettakissan ajosta tuli pois, kun pyydettiin.

 

1248276258_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sitten vähän ikävämpiin uutisiin... niinhän siinä kävi, että hiiva näyttää uusineen Nuuskun korviin. Toinen korva on alkanut jälleen erittämään ruskeaa mönjää, ei mitenkään pahasti, mutta kuitenkin. Tämä tietää nyt kyllä sitä, että kokeilemme ruokamerkkiä, jossa ei ole ollenkaan viljoja ja jos sekään ei auta, niin ainut apu taitaa olla, että alan itse kokkailemaan Nuuskun sapuskat. Kaiken lisäksi näyttää siltä, että turkki menee koko ajan vain huonompaan suuntaan, karvaa lähtee jatkuvasti ja paljon. Muuten poika ei oireile mitenkään, mutta kai ne korvat ja turkin kuntokin riittää kertomaan, että kaikki ei ole nyt hyvin. Kunhan uusi sapuska saapuu postin välityksellä, niin samantien kyllä vaihto tapahtuu. Voihan olla, että Nuusku on allerginen jollekin muulle kuin viljalle, mutta siitä lähdetään liikkeelle. Pitäkää peukkuja! Näyttelyiden annamme olla suosiolla tauolla niin pitkään, kunnes poika saadaan taas kuntoon, tuollaisen turkin kanssa on turha yrittää kehiä valloittaa... :(

P.S Nuusku on alkanut saunomaan! Poika hyppää ylälauteille ja ottaa kunnon löylyt, välillä juo vettä löylykauhasta ja oikeastaan pitää kantaa ulos saunasta, että suostuu pois lähtemään. Uimaan ei vieläkään mene oma aloitteisesti, vaan tyytyy kahlailuun.