Tämähän alkaa käymään jo ihan rutiinilla. Lekurilla käyminen nimittäin. Nuusku alkoi tiistaina rämpsytellä korviaan. Keskiviikkona rämpsyttely vain paheni. Korvat olivat ihan siistit, ei hajua, ei töhnää, ei punoitusta, ei edes pahemmin rapsutellut, mutta rämpsyttely oli aikamoista. Tänään sitten soitin lääkärille ja saatiinkin heti aika.

Labrakoe osoitti, että jälleen oli hiivaa ja bakteereja tullut, tällä kertaa oikeaan korvaan. Aiemmin vaivannut vasen korva oli ihan puhdas. Eihän siinä sitten. Canofite-tippaa lääkäri ei vielä määrännyt, koska meillä on se Ahvenanmaan näyttely tulossa ja koska korvien tilanne on nyt vielä suht rauhallinen, ei niin paha kuin kesäkuussa.

Nuusku sai siis pikkupussin Royal Caninin Hypoallergic ruokaa sekä Megaderm-kuurin (karva on jälleen ihan hirveässä kunnossa), korvien puhdistusainetta ja desinfioivaa shampoota. Nuusku on nyt sitten kaksi viikkoa ehdottomalla nappula-dieetillä, ei saa syödä yhtään mitään muuta kuin noita allergianappuloita. Kahden viikon päästä viedään Nuusku sitten allergiaverikokeisiin, joka lähetetään USA:n analysoitavaksi ja ilmeisesti myös kilpirauhaskoe otetaan. Että tämmöistä. Ai niin. Maanantaina nypin Nuuskusta kahdeksan punkkia irti!! Että semmoinen mökkireissu, oli vissiin mennyt jo tehot punkkilääkkeestä. Isännässä oli myös yksi punkki kiinni, emännässä punkkeja nolla.