Kaksi viikkoa mennä sujahti niin nopeasti, että vasta eilen tajusin, että tällä viikollahan se verikoe olikin jo tarkoitus ottaa Nuuskusta. Onneksi saatiin vielä tälle päivälle aika ja saatiin näytteet otettua. Nuuskun molemmat korvat todettiin ahtaiksi, ärtyneiksi ja erittäviksi. Kokkejakin löytyi edelleen. Onneksi pään ravistelua tai rapsuttelua ei ole enää ollut, päällisin puolin ei Nuuskua näytä tällä hetkellä korvat vaivaavan millään lailla. Saatiin siis kuitenkin jälleen parin viikon korvatippakuuri.

Nuuskusta otettiin siis allergiaverinäyte, joka lähetettiin Saksaan analysoitavaksi (miten minä olin ymmärtänyt, että USA:n...) ja sen lisäksi kilpirauhaskoe. Vastaus Saksasta saadaan noin parin viikon päästä. Karvaa Nuuskusta lähtee edelleen, tasaisesti joka puolelta, mutta erityisesti kyljissä on karva jo hyvin ohutta. Karvaa lähtee lähinnä "pölähtämällä" ajoittain, välillä karvanlähtö on vähäisempää.

Ostettin samalla myös uusi 2kg säkki allergianappuloita. Käytiin heti eläinlääkärillä käynnin jälkeen Tapiolan toimistossa hakemassa korvaus lääkärikuluista (onneksi on vakuutus!!) ja Nuusku odotteli kiltisti autossa ruokasäkkinsä kanssa. Vuorokauden syömättömyys kuitenkin taisi poikaa vaivata, koska kun seuraavaksi ajoimme kirpparille viemään lamppua, oli Nuusku sillä aikaa keksinyt, mitä säkissä on. Oli sitten repinyt pussin rikki ja vetänyt napansa täyteen. Kun palasimme autolle, kekkuli oli juuri siirtymässä takapenkiltä takaisin etupenkille, mutta ei enää mahtunutkaan penkkien välistä, kun oli maha niin iso... Kotona punnittiin ruokasäkki, Nuusku oli vetäissyt nappuloita tasan 300g (n. 5dl), kun sen normaali kerta-annos on vajaa 100g eli noin 1 1/2dl. Huh huh. Poika oli jo kotimatkalla autossa hyvin autuaan näköinen täyden mahansa kanssa ja pilkki takapenkillä. Kotiin päästyämme kävi heti nukkumaan mahansa viereen, ei tullut perinteisesti poiketen edes keittiöön kerjäämään ruoanlaiton aikana. Että semmoista...