Viikonloppuna kävimmä Jyskylässä elikkäs Jyväskylässä kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Viilis lähteä näyttelyyn oli hyvä, koska takana oli Eckerö:n H ja siten kaikki mitä Jyväskylästä saisimme, olisi kotiinpäin. Intoa lisäsi yllättävän suuri määrä ilmoitettuja beagleja, 23kpl! Itse näyttelypaikassa Paviljongissa oli valtava ruuhka, ehkä pahin kaikista näyttelyistä koskaan ikinä missään! Koiran kanssa ei meinannut päästä ei eteen eikä taaksepäin. Noh, kehän laidalle päästiin kuitenkin lopulta ja hetken katseltuamme ympärille totesimme, että beaglejä ei näy kuin muutama. Kisaan oli jättänyt tulematta 9 koiraa, liekö ollut sikainfluenssaa liikenteessä tai sitten sen pelkoa...

Uroksia oli paikalla siis vain 4 kpl ja narttuja 10. Nuusku sai ERI:n, luokkavoiton ja sijoittui paras uros kisassa toiseksi saaden vara-cacibin, eli hyvin meni! Nuusku esiintyi edukseen, mutta liikkuminen on edelleen se heikoin lenkki. Siihen yritämme saada parannusta koirafysioterapeutilla käymällä, käynnit aloitetaan viimeistään tammikuussa. Voi olla, että jo sitä ennen käymme eläinlääkärillä tai tavallisella koirahierojalla.

Tässä Nuuskun arvostelu. Tuomarina oli australialainen Dianne Jolly.

Correct size dog. Correct teeth and bite. Soft expression. Short in upper arm, which gives him short front movement. Deep chest. Well ribbed back. Well muscled hind quarter. Tight feet. Correct tail set.

Loppuun vielä pari kekkulin taidonnäytettä nukkumisasennoista sohvalla:

Onko sohvakin käymässä liian pieneksi..?

Voihan sitä nukkua istualtaankin...