Käytiin tänään siis eläinfysioterapeutilla hierotuttamassa Kekkuli. Ja kyllä poika olikin sitten kipeä, ai että... lihasjumeja löytyi vähän sieltä täältä, mutta pahin paikka oli selkeästi oikeassa takareidessä, erityisesti sisäpuolella. Myös pientä lihaseroa oli reisilihaksissa huomattavissa. Kaksi tuntisen käsittelyn jälkeen saatiin paikkoja toivon mukaan edes vähän auki. Viikon päästä sitten uudestaan. Toistaiseksi ei tarvitse käydä röntgenkuvauttamassa paikkoja.

Syyksi jumiutuneisiin paikkoihin epäiltiin Nuuskun ja Peterin yhteenottoa pari vuotta sitten joulukuussa, jolloin Peter nappasi Nuuskua oikeasta reidestä voimakkaasti kiinni ja roikkui siinä koko painoillaan. Tuolloin on mahdollisesti tapahtunut jonkinlainen revähtymä. Toinen vaihtoehto on, että Nuusku on jäänyt joskus jossain kiinni oikeasta takajalastaan ja repäissyt sitä voimakkaasti. Myös vasemman puolen anaalirauhanen oli mietinnän alla, onko kipeä anaali jumittanut lihaksia vai jumissa olevat lihakset anaalirauhasta? Reseptiksi saatiin Back-On-Track mantteli, jota täytyy pitää nyt sitten jokaisella ulkoilutuskerralla, sekä vartti ennen ja jälkeen uloslähdön sekä toistaiseksi pelkkää hihnalenkkeilyä, mieluiten alle 30minuutin lenkkeinä. Kipulääkekään ei pahasta olisi päivinä, jolloin Nuusku rasittuu normaalia enemmän, esimerkiksi mökkiviikonloppuina.

Huomiseksi olimme varanneet eläinlääkäri ajan, koska Nuusku alkoi viikonloppuna saamaan usein reserve sneezing- kohtauksia. Onneksi vaiva meni itsestään ohi jo maanantaihin mennessä, joten olisiko ollut vain jotain flunssan poikasta...? Joten lekuriaika voitaneen perua. Ellei mennä sitten näyttämään kipeää anaalia... Myös anaalirauhasen poistaminen täytyy nyt ottaa mietintään vakavasti.