Kylläpä onkin kulunut luvattoman paljon aikaa viimeisimmistä kuulumisista taas! Syynä lienee kaikenlaiset kevätkiireet... :) Nuusku on nimittäin saamassa ”leikkikaverin” kesän lopussa, ultran mukaan tulokas olisi kaksijalkainen! Siinäpä sitä onkin jännitettävää koko perheelle!

Perheen kasvun myötä muutimme pari viikkoa sitten ja muuttotouhuissa onkin aikaa vierähtänyt enemmän ja vähemmän. Omakotitalosta haaveilemme, joten asumme nyt toistaiseksi vuokralla rivitalokolmiossa Karhuvuoressa ja odottelemme, milloin ”se oikea” osuu kohdalle. Olemme tykästyneet uuteen asuntoon ja asuinalueeseen kovasti ja oma pihakin on nyt tuplasti ellei peräti triplasti vanhan kokoinen. Hännän huippuna on seinänaapurina asuva Reino-dreeveri 4kk, joka paljastui aivan yllättäen saman kennelin kasvatiksi kuin Nuusku! Kyllä on pieni maailma! Pojat ovat aidan raosta toisiaan haistelleet ja kovasti näyttäisi siltä, että toimeen tullaan ja leikkimäänkin pitäisi päästä :)

Nuusku täytti muuten 20.5 täydet 5-vuotta! Samoin isäntä täytti täydet 30-vuotta 17.6. Molempia juhlia juhlittiin pienesti perhepiirissä. Jos sitä pitäisi isommat juhlat sitten joskus... Isännälle leivoin rapsakan mansikkakakun, reseptin löytää osoitteesta http://www.mtv3.fi/reseptit/index.shtml/kesainen-mansikkakakku?666833

Mutta tässäpä tällaiset pikakuulumiset! Nuusku viralliset kotisivut eivät muuten enää nykyisin toimi/ole käytössä, joten Nuusku kuuluamisia voi jatkossa lukea ainoastaan täältä blogista!