Pikaisesti kuulumisien päivitys tässä vaipanvaihtojen välissä :) Meille syntyi siis poikavauva 10.9 klo 17:32. Painoa pikkumiehelle oli kertynyt 3412g ja pituutta noin 50cm. Koko perhe ja molemmat suvut ovat olleet innoissaan perheenlisäyksestä!

Eetu 2vrk iässä.

15.10 poitsu sai kasteessa nimen Eetu Juhani ja myös Nuusku sai ottaa osaa kastejuhlaan. Se nukkui papin jaloissa kasteen ajan ja otti välimatkaa vasta siinä vaiheessa, kun Eetun päätä valeltiin vedellä ja osa vedestä tippui niskaan... :)

Arki kotona on sujunut oikein hyvin ja Nuuskukin on suhtautunut tulokkaaseen hienosti, tuntuu ottavan aika rauhallisesti vauvan läheisyydessä. Ensimmäiset pari päivää Nuusku oli aika ihmeissään nyytistä ja piti useamman metrin välimatkaa sekä vauvaan että yllättäen myös äitiin. Nuusku ei uskaltanut oikein tulla lähelle eikä huolinut silityksiäkään. Nopeasti se kuitenkin tottui tilanteeseen sekä uuteen tulokkaaseen. Nuusku moikkaa Eetun haistelemalla korvia ja vatkuttamalla häntää, mutta ei sen kummemmin oikeastaan noteeraa häntä. Eetu on kyllä kovastikin kiinnostunut karvakorvastamme ja kiinnostus tuntuu vain lisääntyvän sitä mukaa, kun ikää tulee lisää :)

Eli tällä hetkellä elelemme aika hiljaista vauvaeloa ja arki rullaa omalla painollaan. Omakotitalon etsintä jatkuu edelleen, isäntä käy töissä ja emännän työmaa on nyt kotona toistaiseksi. Näyttelyt ovat myös tauolla toistaiseksi, sen enempää intoa näyttelyihin ei ole Nuuskulla kuin emännäkään. Katsotaan sitten tilannetta uudestaan, kunhan Eetu tuosta kasvaa ja jaksaa kulkea mukana näyttelyreissuilla.

Blogi hiljenee nyt toistaiseksi, aikaa päivittämiseen ei yksinkertaisesti ole tällä hetkellä. Mutta kokonaan tätä ei kiinni panna, eiköhän sitä vielä joskus ehditä päivittämään kuulumisia tiuhemminkin :)

Eetu 3kk iässä, hymypoika :)